åter utmana

när jag stod i orren, en ny transportlift som egentligen inte ska vara bemannad utan kameraövervakad, och de va en sån där dag på runt 20 minus så kom en två danskar ut med varm choklad åt mig, super gott! de är enda gången en dansk gjort något bra haha



jag hade även en egen skoter i orren och en kompis




/fesa


show off

när jag stod i uven hade jag tråkigt och byggde en fåtölj i snön, den vart jag väldigt stolt över och berätta för jonas om den, sen när jag kom dit hade han gjort så här vid sidan om. kanske ska tillägga att man inte kunde sitta i min fåtölj för då sjönk man..


jaja de är inte så lätt alltid. snö är inte så lätt alltid.

/fesa

dreaming people

sen jag kom hit har jag pratat i sömnen skit ofta! jag brukar aldrig prata i sömnen och nu vaknar jag till och med av att jag pratar, knas. oftast så drömmer jag att folk går under vändhjulet, där liften vänder så att säga och där brukar vi sätta staket så folk inte ska åka där, men en del är korkade och gör de ändå va. hur och än så drömmer jag att folk går där och jag vaknar av att jag nästan skriker backa! backa! och sen fastän jag vaknat lite halvt och vet att de inte är på riktigt så tänker jag att jag inte går sova på jobbet och sätter mig upp i sängen och sitter så helt snurrig i bollen tills jag somnar igen.

när jag berätta detta för cissi sa hon att samma sak har hon också gjort haha

/fesa


jag kan skjuta hårt och vasst

jag älskar att öppna paket. min mamma berätta att hon skickat ett paket till mig. jag letar efter paketet varje dag i personalrummet, inget paket.. en dag tar jag mig ner till receptionen och frågar efter personalpost, aa de har kommit säger dom och plockar fram högen. jag blir genast ledsen, fesa ser inget paket. therese söderlind säger hon och ger mig ett kuvert. ett kuvert, inget paket!!! hallå?! 

awesome present iaf, tack mamma. de va en ansikts skydds grej mot kyla, jättebra tänkt köpa en sån faktiskt. men nästa gång får inte inte säga att hon skickat ett paket när de egentligen är ett kuvert!

jag åker skoter nästan varje dag och har bara pajat en :]

/fesa 


polare björn

så här ser man ut när man stått ute i 9 timmar i 20 minus, inte så olik en isbjörn va



ser ni hur vit monofonen (eller vad de heter) är? de är bara jag som lyckats med de, speciellt bara jag som lyckats bilda isbitar på den. jaja.

när de är 13 minus och eller kallare fryser snoret i näsan så då vet man när de är kallare än 13 minus, bjuder på den va.

hej özil!
/fesa

fesa fixar

idag stod jag och halvsov mot raskan/ruskan, glömmer alltid bort vad krattan heter, stod i tråkigaste liften va! sen tog jag o cissi å åkte snowboard, cissi åkte för första gången, fick vänta på henne hela tiden så jag passade på att göra armhävningar hehe

god jul och gott nytt år på alla!


RSS 2.0