finn fem fel

har precis tränat, va back idag efter att jag tvingad dom andra att spela där uppe haha. men backpositionen hindrar ju inte mig från att göra mål och de blev mkt glidande. super g. efter träningen fråga jag den kloke jasse hur man sa "som en groda utan ben, hopplös" men de har jag redan glömt bort. oväntat. och nu har jag råka trycka på en knapp så texten är super stor? jag fråga även vad de menas när de ilar i ryggen och de va tydligen en muskel som låst sig. låter toppen tycker jag. gör inte ont iaf men de är obehagligt.

igår va de bio och barca med hanna. messi o pedro gjorde mål! mkt trevligt! vi kolla på sherlock holmes, mkt bra film tycker jag faktiskt 5 av 5. jag gillar hanna, hon får också 5 av 5. lite annat galet inträffa också, tex jag såg en häxa. på riktigt, inget ljug.

veckan som jag har framför mig är ett stort frågetecken, de enda jag vet är scandic väst klockan åtta. spännande.
såg nu att texten vart orange inte stor, ingen aning vad jag gjort

/fesa - ogilla alla som är eller ska till varma länder: sara, fille, evelina, viktoria, tamara, johanna och johanna.


knase

hitta detta på min bdb haha:

- Thesan Soederlind säger (22:37):

jag har klippt mig :O

Viktoria säger (22:39):

Jasså :D

Hur då?

-> Thesan Soederlind säger (22:39):

av det med sax :)

Viktoria säger (22:40):

Haha jag brukar ta knät ;)

Kniv

-> Thesan Soederlind säger (22:40):

knät?

Viktoria säger (22:41):

Kniv

-> Thesan Soederlind säger (22:41):

men vad menar du då med knä ?

Viktoria säger (22:42):

Skrev fel!:P

-> Thesan Soederlind säger (22:43):

ja men om du skrev fel, varför skrev du då just knät?

Viktoria säger (22:44):

För att på mobilen blir det som sms :P

Blir fel :P

-> Thesan Soederlind säger (22:44):

men kan jag lite på det då? eller skrev du "för att på mobilen blir det som sms" fel ?

Viktoria säger (22:45):

Du kan lita på mig ;)

-> Thesan Soederlind säger (22:46):

skrev du rätt eller ska de stå du kan rita på mig?

Viktoria säger (22:47):

Det är rätt :P

-> Thesan Soederlind säger (22:47):

menar du rätt eller lätt att jag får rita?

Viktoria säger (22:48):

Palla :P

-> Thesan Soederlind säger (22:49):

äpplen ?

Viktoria säger (22:49):

Nej dig

-> Thesan Soederlind säger (22:49):

du får ta mig om du vill :)

Viktoria säger (22:50):

Herregud



idag fick jag laga mat på scandic, steka kött, göra fisksås, ratatoullie och bearnaise sås, herregud på den viktoria!

/fesa


plogpinne

imorse på scandic står jag och svär för att jag inte får igång radion, ville ju hänga med i hockeyn. kock-janne ställer sig å kollar på

-vill du lyssna på radion therese?
-aah men jag fattar inte hur man får på den...
han står och kollar på ett tag till
-veta du vad? du kan börja med å sätta i kontakten

inte så lätt alla gånger va. sverige vann, fint.

/fesa

spring fesa spring

i fredags ramla jag i trappen på scandic, mkt roligt. och faktiskt ett blåmärke på de också, men de syns knappt.

i lördags var tv4 sport - brolin hos markus birro för att kolla på real madrid matchen. han berättar han är en smyg real madrid fan och att han ser fram emot att se ronaldo efter att han varit skadad två matcher. brolin harklar sig och säger "som sagt ronaldo är tillbaka efter avstäning, vi ses efter pausen". birro - plockmongo!

i söndags var de träning och de va tungt för bena men skönt. lite roligt för jag har fått en ny lekkamrat.

idag var en tapp-dag. tappade de mesta, flera gånger också.. körlektion var nästa sak på listan, gick inte så jätte bra men de var mest bilens fel. motorstopp säkert sjuttielva gånger, har inte hängt med på skillnaden mellan disel å bensin bilar än. sen sprang jag nätan hela vägen från bilskolan till station, ca 1 km, hann med tåget iaf. med sällskap av ruzz.

/fesa - de ligger en hund begraven i de hela


pekar på dig utan kompass

idag på scandic var den dag med flest gäster och konstigt nog den lugnaste (i jämförelse med tisdagar och onsdagar) vi kunde till och med ta en kopp kaffe idag allihopa i lugn och ro. lite roligt var också att jag sagt att jag skulle vara där en vecka och att jag sen inte visste var jag skulle vara så trodde kock-david att jag gick i nian. efter att han fråga så bad han om ursäkt att han trodde jag gick i nian. missade att berätta detaljen att jag ska vara där åtta veckor. de hände en till sak idag som för mig bara är obehagligt, som jag är ganska säker på att ni skulle tycka är roligt, men vad tänker jag inte berätta för tillfället eftersom en del har hjärnor som kan räkna ut 1+1 och jag vill inte sätta någon på pottan.  

jag vet inte hur många gånger jag säger att jag älskar gävle, men de är så att jag älskar i gävle. uppsala spyr jag på i jämförelse. kan inte sätt fingret på det men de är nått med gävle som är för härligt.

eftersom jag fick sluta tidigare idag så tog jag mig till körskolan (körlektionen i veckan bidde inställd) för att bok ny tid, blev måndag.  jag tog mig även in på stadium och leta reda på mina favorit nike-tights men med tanke på att dom höjt priset till 300 känns de lite ovärt när jag kan köpa ett par nya grusskor för 200, prioriterings fråga va.

grupp c i vm med England, Algeriet, Slovenien och usa (Yanks). en enkel grupp för england om man kikar i dera tidning the sun, där stod det: "EASY, best english group since the beatles" kaxigt.

emma med noll koll, som om jag kan något it?? nä.
nathalie - känner fyra nathaliar (kollade på fb) 3 i min klass och du. du är den enda av dom som äter som en häst och säger fesa till mig.

/fesa - tar ingen hjälp

du får ingen mat för du ska banta!

jag tror de finns en form av lycka som bara jag, nathalie och sara sjobert upplever. de är liksom bara vi som kan känna av den och som uppskatta de.

jag talar så klart om mat-lyckan. bara jag tänker på alla härligheter jag kan komma åt på scandic så får jag som ett glädjeryck. idag sa kock-janne "du vet var läsken står va? och du, de är bara å säga till så får du en bakelse" självklart så vet jag var läsken är, de tog jag reda på första dan..
sara sjobert vet jag är glad när hon får godis, bulla, kakor och bakelser och sånt
nathalie älskar käk och äter som en häst och när de är bufé trivs hon som fisken i vattnet

btw kock-janne på scandic ser ut så här ungefär:
cmånsson
och för de som inte vet vem de är så är de claes månsson skådespelare

emma- jag pluggar turism, vem vet jag kanske blir en ica-fesa. du vet ica-jerry ska vara mellanakten på melodifestivalen i helgen.
klassen- dom har infört en båtbuss (amfibie-buss) på floden clyde i glasgow, synd bara att den gick på grund efter en timme..

/fesa - grubblar vidare

update, uppdatering på swedish

tänkte dra lite kommuncup och lite mer praktik, nu när man är lite halvt isolerad från omvärlden i två månader.

kommuncupen gick som väntat. förlust mot tierp och rex. trodde rex skulle ta hem hela skiten men de va tierp som la vantarna på pokalen. att förlora mot de två lagen som var i final tycker iaf inte jag är fy skam. mot söderfors spela vi bra och vi ledde med 2-1 länge tills åsa i söderfors kvittera efter att bollen la misstänksamt fel, men de va ju kurting som dömde.. jag gjorde mål och en assist till emine som rulla bollen i mål. men nu räcker de med kommuncup.

i fredags var de ingen kul dag i skolan så därför är det väldigt skönt att de inte är vanlig skoldag, även fast jag lämnar sängen en timme tidigare. på praktiken så är de som en block i skallen som gör att tankarna inte glider iväg på fel saker och de är ju bra.

min arbetsuppgift den här veckan är frukost. vilket betyder disk och upplägg typ. har fått också gjort sallad och mackor. de tog ungefär 20 minuter för mig att förstå hur pris-märknings-pistolen funka, försökte till och med ett tag att få telepatisk kontakt med sara, men har aldrig provat de till andra sidan jorden förut. så de gick inte. men när jag kom på det så blev de genast roligare.
bästa med praktik på scandic är nog närheten till mat och jag får äta hur mycket jag vill! sämsta är att efter en dag i köket så är man jätte flottig i ansiktet, inte kul.

/fesa - som bokat körlektion till imorn

RSS 2.0