kaka eller bulle?

jobbigt läge kl 20.00

Milan-Inter eller Real Madrid-Deportivo La Coruna

kika ex-barca spelare ronaldinho mot eto'o eller konkurenten?

/fesa

håva in

nu har jag missat en hel del.. i skolan har de inte hänt något utöver det vanliga eller jo de kommer.. fotboll har de hänt massor! gjort lite mål har jag och både de gröna o röda kamraterna har vunnit med stora siffror.  men jag uppmärksammar tre saker.

zlatan spela från start mot at. bilbao, första halvlek sprang han runt där med lite bandage på handen. i halvtid pratar dom om att de fanns risk för att z skulle bli utbytt tidigt i andra, eftersom handen inte läkt... men frågan är vart tog bandaget i vägen i andra halvlek? utbytt blev han och de vadå verkligen inte pga någon hand,

kolla på den här först sen äre bara å läsa vidare


av någon anledning börjar jag viktoria o evelina prata om denna på en lektion och evelina börjar sjunga som hon gör. jag tyckte att de var skrämmande hur likt de lät och säger att dom borde göra en kopia av denna fast med evelina. då börjar viktoria skrattar och gömmer ansiktet, evelina säger åt viktoria att vara tyst och jag blir en smula förvirrad... efter ett tag inser jag att dom redan gjort det. jag jobbar på att få tag på den va
/fesa

tvekamp

jahapp då är skolan igång igen, jag började med att komma 20 minuter försenat och fick en rest uppgift i svenska. väldigt bra start... jag trodde vi skulle få fika, men de var en rejäl miss.

i övrigt så har jag förfrågat evelina o viktoria om hjälp angående glasögon fast de är ett hemligt uppdrag, och väska. de där med väska är ett problem va. den jag har är för stor nu, jag vill inte ha en ryggsäck, handväska är uteslutet. men jag behöver en väska va., och vad ska jag ha i den? jo mat. kylväska är med över tänkbara alternativ.

samma två herrar, evelina & viktoria, frågade om jag vill dansa med dom.
 
ikväll äre zlatans första match med barca skoj, ingen messi dock. och jag missar sytycd's 100:e avsnitt.....

"Messi är som playstation, fast på riktigt"  zlatan om messi.
/fesa

nobodys angel

igår var en fin dag. åkte till tärnsjö med månkarbo och där kammade vi hem tre poäng, 2-7. där jag stod för två mål, likaså syrran och jojo, emma och frida l resten va. de roliga var att när vi stod på plan uppställda för match start och så kommer dom ut ur omklädningsrummet och den publik som var där jublar och klappar händerna. men sen när de stod 4-0 var de knäpptyst. så tyst att man kunde höra en nål falla i gräset! och inte bättre blev de när vi gjorde tre mål till, dom fick trots allt lite applåder vid sina två mål men annars så var de pinsamt tyst, och som jag trivdes på plan just då.

sen hemma i soffan fick man se Usain Bolt, mannen myten legenden, krossa sitt motstånd. och jag lovar att han jogga sista 10 m, vilket byter att han borde kunna sänka rekord ytterligare till låt säga 9.50. men tyson gay, först tänkte jag bu för han! men sen när han sprang in på 9.72, nytt amerikanskt rekord så tyckte jag faktiskt synd om killen. och han skrattade efter målgång, han skrattade. de skulle jag också gjort om jag hette tyson gay igår.

och ytterligare lite senare var de dax o kika på barcelona. bilbao var skrämmande bra, men barca vann med  1-2. xavi och pedro bjöd varandra på mål. precis som jag å milla

/fesa

värt?

såg på msn, startsidan eller va de kallas., där stod de om en kvinna, jag citerar så de inte blir något missförstånd va. "Hon säljer barnets namn på ebay - Gravid kvinna auktionerar ut sitt ofödda barns namn."

då tänkte jag först säljer hon barnet? nej barnet namn. de är ju nå helt annat, men vadå vill hon ha hjälp med vad barnet ska heta eller vill hon att andra ska köpa de namn hon tänker döpa sin unge till? och vad spelar de för roll? är de verkligen värt att skriva om de och ha de på startsidan två dagar?

så jag tog o kika på de där va. citerar igen: "...auktionera ut rätten till att välja de ofödda barnets namn i ett försök att dra in pengar.."

jahopp?

/fesa


bzz

 i lördags var de cup, jag vågade inte räkna med att få spela men jag visste att den cupen skulle passa mig som handen i handsken. och när jag inte får spela eller inte får spela mkt så brukar jag acceptera de, ta det hårt, bryta ihop och komma igen så att säga. men de kanske är lika bäst å fråga, så jag vet var jag ligger på dålig-skalan.

idag på träningen så klaga emma a, eller döma a, väldigt mkt på flugor. och när hon gjorde de fick jag typ deja vu känsla på hur de flesta brukar låta när dom pratar med mig, inte kul. eller jo lite kul kanske eftersom de för en gång skull inte var riktat mot mig.

skrivit blogg två gånger idag, vad har hänt? den låten är bra föresten. vadh har hänt.
/fesa

lös i magen

de blir hamburgare till käk va. på grillen. hemma. milla tänkte kolla om grillen  var varm, och hur gör hon de tro? eh jo hon petar på den och ja då kan vi räkna ut att hon brände sig, visst? smart ass. shitgood.

/fesa


RSS 2.0