so.Ol

jag kan verkligen inte bli solbränd! jag solar o solar o solar men är fortsatt blek. och sen att jag tycker att de är supertråkigt och har inget tålamod så frågar man sig om de är värt att ligga i solen i onödan? aja, skam den som ger!

just nu händer inväntar man mest sommarlovet, de är ju bara tre dagar kvar så de ska man väl klara av.


ang mat

i torsdags så hade vi en adjömiddag för matilda som ska sluta i våran klass för att flytta hem till falun, inte kul. så angelica (bilden) och wikgren fick i uppdrag att kidnappa henne och föra henne till viktoria, vilket gick galant och matilda var helt lost men de är ju inte så konstigt eftersom hon gick med ögonbindel i två timmar. när dom gick i stan så satte dom sig på en bänk och åt glass och då de skulle till att sätta sig tänkte matilda "vart kan de finnas bänkar i uppsala??" (svar: lite här och var. om inte nästan överalllt) hos viktoria grillade vi och lekte och hade de mycket trevligt!
 kommer sakna matilda väldigt mycket! av mig kallad klassen politiker, för hon har alltid (nästan) alltid bra saker att säga, speciellt när vi diskuterar saker. men ett exempel på ett inte fullt så klyftigt sagt var när jag och några till kommer inte ihåg vilket säger en sak och börjar skratta, matilda kommer och vill skratta med men inser snabbt och frågar varför vi skratta. hon ger upp då hon inte fattar och säger "jaha de är ett sånt där intimskämt"

/fesa

inte kul

matchen igår gick inte fint. låret strejkade och jag könde att de inte skulle gå, men med sån där blå grej på så fick jag förtroende att prova i slutet av första halvleken och första touchen på bollen bidde ju mål! fint framspelad av frida. de andra 6 målen gjordes av jojo, charlotte, sandra och sanna gjorde inte mindre än 3 pyttsar!

missar karlholms matchen, och jag är ledsen i ögat.



barc

jag gillar inte att barca har gått tillbaka till många ränder på tröjan. men att dom har oranga, eller mango, borta tröjor  de gillar jag! och valdes kommer bli fin i den svarta målvaktströjan.

ni behöver inte oroa er att jag ska dra in på nå mer "mode-snack" hahaha
/fesa

I think I have a problem, but don't know why

de är så här att vissa inte uppskattar mina dolda talanger. men de är ju också så att mina dolda talanger är just dolda. jag kan faktiskt:
 
laga saker med nål och tråd, de kallas sy.
tvätta bil. nytta förenat med nöje!
vara smart

och lite annat, men jag känner att de var dom som var mest dolda.

/fesa

viktig detalj

läste lite blogg va i vanlig ordning och på hannas blogg, där hon skriver mkt om liverpool, var hon mkt stolt över liverpools 72 mål på 36 matcher. mm visst fin fint. men är det inte så att barca har gjort 103 mål på 35 matcher? jo så klart. kom inte här å kom va.

kan lägga till att de gröna kamraterna gjort 9 mål på 3 matcher och månkarbo 5 mål på 3 matcher, vi närmar oss barca med stadiga steg.

<3
/fesa

var är globen?

sitter på sju tåget och så frågar tanten framför några frågor till tågvärden som svarar "jag vet inte, jag jobbar bara extra här ikväll"

Jag blev mycket ledsen när nya lokal gratis tidningen dök upp i uppsala, och de tog bort metro vid stationen. hur i hela friden kan man vara så dum att man tar bort metro mot en sketen lokal tidning?!? men! bara någon dag efter det så står det en tjej och delar ut metro vid stationen och bara nån meter ifrån henne en kille som delar ut lokal tidningen som btw heter 18 minuter. alla flockades kring metro-tjejen. ner med 18 minuter, heja metro!

idag bjöd forsblom på en cola :)
/fesa

titta upp !

vinden riktar sig mot väst, öst, nord, väst och höger, vänster, upp, ner. och den är ilsken !

igår stod de gröna kamraterna för riktigt skön spel! 5 fucking 0 mot skuttunge. frida, charlotte, sara, anki och jag fick stå för uppgiften att plocka ut bollen ur skuttunges nätmaskor. förutom vinden så kom de regn också, men man ska ju ändå duscha så de gjorde absolut ingenting.

idag var de daxs för månkarbo-tärnsjö. förlust 1-2, fast vi var bättre men men. domaren som ständigt blåste mot mig visade ändå sympati genom att säga att jag borde haft frispark innan jag gjorde efterslängaren, jag borde faktiskt haft minst 5 gula men domaren gillade nog mig ändå, fick lite beröm av honom vid avspark för andra halvlek. milla stod för målet också, mkt fin.

ikväll när valencia krossar real madrid så går guldet till barcelona, okej?!


blondinmilla

jag har precis kommit hem och skickat iväg milla till hennes säkra död eller hur man säger. och nu kanske ni tänker hur fansen då? jo nämligen på min moppe. för det första hon kan inte spänna remmen under hakan på hjälmen och därav hennes krossade huvud mot asfalten med hjärnsubstans och blod splashat över hela vägen. hon kan inte köra rakt och hålla jämn gas och därav vinglar hon in i skylten på sidan av vägen och eftersom att hon planerat att inte bromsa så smackar hon in i den voltar och ja ni fattar.

så jag kan bli anklaga för något av detta: dråp, vållande till annas död och mord. om hon överlever blir de mordförsök.

men ni kanske fattar att detta inte hänt, vad vi vet än så länge iaf. vi får hoppas att hon klarar av färden på min comet.

OCH igår så satt jag som på nålar eftersom jag inte kunde se matchen mellan chelsea och barcelona och fick förlita mig på sämsta text-tv. efter att accepterat en förlust ropar pappa att barca kvitterat! kan man inte annat än älska iniesta och barcelona?
ge aldrig upp! <3
/fesa

blött i regnet

på ett sätt så är det väl bra att de regnar, men de räcker väl med en dag, inte flera!

ja de har inte hänt så himla mkt, mest fotboll. har spelat två matcher. östhammar med månkarbo 5-1 och med ullfors mot rex 2-2. gick från punktmarkerad till bänkad. OCH så var det helt jävla underbart att se barcelona krossa real madrid med 6-2 ! evelina gick och grät typ hela tiden. jag har en bild för spektaklet också, tagen från aftonbladet...

            

el clasico


mm, mycket vacker tycker jag. idag blir de träning. bra less
/fesa


RSS 2.0