Majstorovic !

"jag tycker de är lite pinsamt att ha flexikoppel till hunden jag menar en riktig hund ska ju komma när man ropar man ska inte behöva ett flexikoppel. då när vi möter en riktig hundägare så ser dom ner på oss som använder flexikoppel medans deras hund springer fritt och då passar dom på att ropa på hunden för att visa att den kommer och att man kan gå utan flexikoppel. men jag och min hund vi måste ju gå med flexikoppel eftersom han inte kommer när jag ropar. jag vill ha en hund som kommer när jag ropar så jag slipper flexikopplet."

flexikoppel var det .

det är inte ofta en förlust känns som en vinst men just matchen igår mot börje känns som en vinst. de blev 3-2 och den enda skillnad är att dom gjorde ett mer mål på pappret ungefär. de som gör att de känns som en vinst för mig är att vi spelade bra och största delen av matchen bättre än de andra, de gick bra för mig och jag gjorde en assist. de funkade bra helt enkelt.
portugal - sverige, tacka Majstorovic för poängen!
por sve

och snart, väldigt snart så åks det till skottland
/fesa

missförstå mig rätt

jag bara älskar styrketräning! de är fantastiskt skoj va och inte minst skönt efter när man knappt kan gå, mm I'm lovin'.
mobbas av de allierade milla, anki och carro (för wik-en-grens ritning på min arm i form av mj i ett hjärta. och de gjorde hon för att jag sa att michael jackson är knas.) knuffas med charlotte och mobbas (igen) av jessica bara för att jag knappt kunnde hålla mig på bena när jag skulle böja mig för att toucha konan va. och sen mobbades jag (åter igen) för att jag har tusen flaskor när jag duschar med balsam, schampo, inpackning, balsam, tvål, inpackning, schampo osv men mitt hår är ett hopplöstfall så jag har ingen aning varför jag fortfarande försöker rädda det..


åker ju till skottland på söndag vilket ska bli kul men jag har bara för skoj skull tänkte mig tre mardrömssenarion:

1. Väskan flygs till Brasilien
2. Rännskita hela veckan
3. Fastna i tullen. Efter att ha kollat på gränsbevakarna på tv så är jag riktigt skraj. långsökt är bästa ordet. då de tog in en ung amerikansk kille bara för att han var kort tid i thailand o sedan åkt till australien, för att han inte hade så mkt pengar med sig så bara för de så leta dom igen allt i hans väska, allt i från strumpor till tvättlappen på jeansen och blixtlåset på väskan efter knark. och han svarade helt ärligt på deras frågor att ja han brukar röka hasch ibland, pengar får han av sina föräldrar om han behöver, han gilla de inte thailand så åkte därför vidare.. ja han var ren helt enkelt och tullfolket fick be om ursäkt för att dom hållt honom i en siså där fyra timmar men tackade också för hjälpen. idioter.


/fesa

so safe

ja första matchen med de gröna kamraterna gick ju som de gick, de ryktas om en förlust på 4-1 men jag vet att fyran faktiskt ska vara större men vi behöver jiu inte nämna några exakta siffror. emma s och sanna var lagets bästa den matchen, enligt mig. min egen insats var inte så mkt av en insats, skulle vilja skylla på skorna men de är en så enormt dålig ursäkt. men ni som spelar fotboll kan väl ändå hålla med om att de är svårt att skjuta med skor som man aldrig använt, man lär skjuta in dom liksom. eller jag iaf. och så har vi den gamla vanliga fotsmärtan som tycks spöka för mig varje försäsong.

de var dock skönt att komma hem och kolla på barca som krossade med malaga med 6-0 va?!! målskyttar för dagen var messi <3, eto'o 2, henry, xavi, dani alves härligt härligt

<3
/fesa

have no fear for the dancing bear


jag glömde ju skriva att oj va rätt jag hade i melodifestivalen. jag sa skit bra låt den här vinner de andra sa nej! jag sa lyssna på den, de sa okej då jag sa visst är den bra! de sa ja fan de är den jag sa den vinner och de gjorde den också. och med de andra menar jag ungefär viktoria, dandeby, mor, johanna mfl.
  vi kan jämföra: mor sms-rösta på ugglas och fick svar efter en halvtimme. jag rösta på malena och fick svar efter tre timmar.



m

common baby shake that thing

Father Kino find a pearl, but not vilken pärla som helst, utan the biggest pearl he ever seen, it was a enormous big pearl, the worlds biggest!
...they try to steal it and put the family in stranger

fick den stora äran att läsa igenom millas uppsatser, visst är hon duktig!


sen så lär jag tala om att tamara har råkat utför en allvarlig skada. hon är mycket skärrad och orolig. men lilla tamara om du får ont i tummen av allt sms skrivande så kan jag skriva ut ett recept till dig så du kan lugna dig va

men faktiskt så måste jag bara säga att jag avskyr, hatar och allt därimellan att spela på GRUS! usch spy på skiten.

eller så är de ingen skillnad
/fesa


påhoppad

då har man tagit sig igenom ännu en skolvecka! den bästa dagen lär ha varit torsdag trots att den var sämst. under den dagen var jag jätte glad sen jätte arg och sen glad igen. och under större delen av dagen lyckades jag säga saker om personer som stod bakom min rygg ungefär... värsta gången var med viktoria och sen var de hon och johanna som fick mig att knipa käft i sista stund typ. OCH när vi åt (pannkaka!!) så fick vi apelsiner och när viktoria skalade sin så började hon blöda (?!) och då sa jag "mmh blodapelsin" och börjar skratta som en tok, men de va visst inge kul..

familjen söderlind har tappat bort sin bakplåt. vi har letat, förutom i köket, i garaget, samtliga rum i huset, toan, bastun och i alla skåp/byråar utan resultat så om de är någon som har sett en bakplåt på flykt till kylan i norr, hör av er!!

sörjer inställd match
/fesa


benjamin eller?

idag har jag lärt mig två saker, en sak visste jag iofs innan men idag fick jag ännu ett intyg på att de verkligen är så.
den ena saken som är minst intressant de är att datorer gör som dom vill bara för att dom vet att dom kan de för människor, eller jag och många fler, inte förstår. idag när jag höll på med en keynote presentation så kryssade jag tydligt i att bilden inte skulle försvinna, men de gjorde den ändå bara för att den kan liksom. grr!

den andra saken är jäkla intressant faktiskt. jag har märkt att när man åker tåg till gävle så finns de nå konstiga små små hus som står übertätt typ innan gälve "börjar" jag har länge funderat vilka som bor där... flyktingar? små tomtar? djur? pundare? ja så idag så stod jag inte ut att leva i ovishet. så jag fråga min kloke far. och mina damer och herrar (tänk er en trumvirvel och läs sedan vidare) det är något som kallas för koloniträdgårdar eller kolonilotter. dom fanns för att stadsborna skulle få tillgång till att odla saker som tex morötter o potatis. själva husen var mer som skjul med redskap och så fanns det små gångar som man tog sig till just sin koloniträdgård.
 småhus

om ni redan visste detta så grattis ni är smarta och till er som precis som jag inte visste så grattis nu vet ni !

/fesa

nonsens maurice!

King julian:

"sch, sssch! we're hiding! be guiet everyone, including me... sch! who's making that noise? oh it's me again..."

/fesa

rocka lös!

ja nu ska jag berätta något. lyckades övertala mor att jag skulle hoppa över matten så vi kunde kola på bio så jag å milla åkte in till gävle till mor vi köpte fotbollsskor (nu har jag å milla likadana skor, pinsamt..) sen placerade sig milla i biokön medans (och de var ungefär hr jag träffade lillen) jag o mor fixade käk sen slängde vi i oss maten sen köpte milla godis medan jag o mor skulle kissa på bion. och de är nu vi kommer till de roliga. sätt er bekvämt, de är en bit..:

klockan var ungefär 17.48 och bion började prick. jag o mor skyndar oss till damtoakön och mor tränger sig för den som stod sist, "snällt att hon håller upp dörren tänkte mor". jag och tjejen som mamma ställde sig framför kollar på mor båda lika förvånade till sist sa jag "öh mamma jag tror faktiskt att hon stod före oss..." efter att mor ställt sig rätt i kön så ställer vi, jag mor o tjejen,  å kollar på herrarnas kö som faktiskt inte existera. tjejen som verkar jätte kissnödig säger "jag försökte kolla in på herrarnas och jag tror att de finns vanliga toaletter där... ska vi gå dit?" 
    jag och mor följer med henne in på herrarnas och javisst förutom urinoarer (eller hur de stavas) så fanns där fyra vanliga toaletter. tre av dom var upptagna så tjejen springer in på den lediga och jag o mor ställer oss o väntar. och när killarna som var på toa kommer ut blir dom lite rädda att se två brudar helt enkelt och jag tror dom funderade på om de var dom eller vi som gått fel när dom gick ut o kollade på dörren haha. jag mor kliver in i varsin toa och kissar och så hör jag att tjejen som övertalade oss att gå in också springer ut jag tänkte att nog för att hon var kissnödig och sprang in men varför sprang hon ut? jag skulle få reda på svaret när jag var klar.
   mor som var klar före mig sprang också ut och väl ute blev hon orolig för mig, var jag klar o gått ut eller var jag kvar inne..? så hon ringer. och för mig som precis var på väg ut från toan svarade. jag hinner bara säga hej när jag märker att  herrtoan som tidigare var tom var nu inte tom längre utan där står tre killar å kissar i urinoarerna. jag håller mig så nära väggen som möjligt och springer ut.  när jag kommer ut kollar jag o mor på varandra och börjar skratta frenetiskt och nervöst och sen skynda vi oss till milla för att berätta...

bion vi kollade på var män som hatar kvinnor, den får 5/5 toasters. skit bra men hemsk ibland och rolig ibland.

/fesa

lift me to the sky

åka tåg de gör jag och de är tre folk som är så otroligt jobbiga!

den första är tanter, kärringar, äldra damer, ja av dess slag. de kan sitta å prata om vädret som var för tre veckor sen, en busslinje som gick för 20 år sen vars gator inte finns längre eller liknande och blommor!

den andra är pojkar i åldern 13-17. de kan prata om moppe, bil, skoter, motorcyklar alltså allt med motor o hjul. de som är mest irriterande är att dom kan prata om samma händelse (tex. en skoter som gick sönder efter ett hopp, en bil som sladdar, en moppe som tappa styret) flera gånger om och om igen och varje gång - alltid lika facinerade.

den tredje är småbarn, bebisar o dylikt. egentligen behöver jag väl inte förklara. dom låter mkt. tänk er ni är trötta efter en lång dag i skolan, ni sätter er på tåget och tänker åh vad skönt äntligen på väg hem och precis när ni börjar slumra till hör ni gallskrik som från sju grinande bebisar. mm.


idag får inte jag träna, för milla är "sjuk". idiot.


de blir spaning efter skor ist
/fesa

över den pölen

om vi för en stund glömmer att de är måndag och tänker på veckan i helhet, så kan den bara vara bra. fotbollen så har vi "chillvecka" alltså ingen konditions träning, skönt! jag må ha sagt att jag behöver träna mer kondition men de kanske är rätta medicinen att inte göra det?



Det är ca 10 minuter till semla
Det är ca 24 timmar till nästa träning
Det är ca 50 timmar kvar till träning 2
Det är 5 dagar kvar till fotbollsskoköp
Det är 13 dagar kvar till träningsmatch 1.
Det är 29 dagar kvar till skottland!

mkt fina saker att se framemot, och så glömmer vi att jag sa lökar idag.

jag saknar fille. men jag tror inte hon saknar mig, hon har ju kakor.


RSS 2.0