solen kommer när vi förtjänar den

idag på scandic fick jag lärarbesök i form av janne och anna. jag står i receptionen och håller på med lite papper när jag hör "tjena kexet, står du här och smular" kollar upp och där står anna. de va väl trevligt antar jag, men jag tvivlar starkt på att dom tyckte de va värt att åka 10 mil för att fråga en massa frågor som jag inte kunde svara på. tex "har du kunnat känna igen gästerna efter kundtyperna vi pratat om? (hanson, andersson...)" jag sa tror du verkligen att jag tänker på de där när jag pratar med en gäst?? jag antar att de frågor janne ställde är en del av betygsättningen så jag antar att jag hamnar på betyget g där, som alla andra gånger, varför bryta en så bra trend? sen innan dom åkte tvinga janne mig att vara med på fotografi, ogilla.


jag är ganska duktig på att dagdrömma, låta tankarna flyta iväg till nya höjder. i övrigt så så fort jag hör någon säga "jättegärna" så tappar jag all fokus och kontakt med verkligheten i några (läs: ganska många) sekunder (att jämföra med emmasjöberg när hon nickar) då jag tänker "jättehjärna" och jag ser framför mig hur person som sagt det vars övredel av huvudet växer som en bubbla och att ögona blir stora och runda och ja you get the picture... de är ganska svårt att slita sig tillbaka till ett vanligt huvud och jättegärna.

oj oj hur kan jag ha missat att nämna alla mål som han där uppe gjort på sistone? Barcelona-osasuna ikväll, great.

/fesa

en rosa tändsticka!

matchen igår tyckte jag gick helt okej. trodde faktiskt att vi skulle förlora med mkt mer än 9-3, men å andra sidan så hade vi ju jullan i mål och hon rädda boll på boll. gröna kamraternas mål gjorde emine, jag å lizette. emine som lite halvt skrytit om att hon är en säker straffskytt fick bevisa de också, iskall. jag däremot tänkte något i stil med "målvakter på högre nivåer slänger sig" och valde därför att skjuta mitt på, tur nog skjuter jag ju så enormt hårt (en riktig mörsare!) så målvakten kunde inte fånga bollen hehe. och lizette ett litet tips bara till nästa gång du gör ett sånt där mål, se inte så förvånad ut, låtsas som att de var meningen. de blir mkt bättre. johan tyckte jag "krokna" på slutet bara för att jag sket i att jobba hem, men nä skulle snarare säga att jag lessna, på kylan och så ville jag ju göra mål.

kan inte riktigt släppa de där att domarn blåste straff när jag fällde en tjej, ja minst en halv meter utanför.. dumma den. som hade puckel rygg?

angående bilden, killen frågade ungefär hur stavas therese? vad är ditt favorit plagg? vad är de för nått? ja ni ser ju va jag svara och på sista så svara jag "äh nå spanskt" nu råkar messi vara argentinare, same same.

/fesa


vad är de för nått?

jaghanna

/fesa

vilken mörsare!

oj hej hej!

va några dagar sen jag skrev så jag tänkte bara berätta de roligaste, och räkna med några bilder för ovanlighetens skull.

ta          tårta

i fredags på ch så fick jag äran att göra en tårta och de efter att ha tjatat på kocken att jag ville ha de. så då på fredagen kom han å sa "jag har pratat med maria och hon behöver ingen hjälp så du får göra fredagsfikan, jag vill inte ha nånting med de å göra, du har två timmar på dig" och då byggde jag såklart ihop en tårta av sockerkaka som jag gjorde själv, grädde, vaniljgrädde, honungsmelon, vattenmelon, vindrouvor och kiwi. super!

lördagen var de match, vi vann med 3-1, jag stork och lillstock gjorde mål. jag, milla o carro fixa också en ledning i ost-ligan tidigt i säsongen. haha!
efter matchen åkte jag till familj sporrong, alltid alldeles underbart! blev melodifestival, barcelona, världens godaste köttfärssås, innebandy, avatar. även kalas för jeppe som fyllde 9, de va gott och kul såklart.

jag: - säg ett ord som börjar på e
nathalie: - ambasadör!

i går fyllde kära tobbe 13, han börjar bli stor nu den där. (bilden är från jeppes 9 årskalas)
tobbe
självklart barcelona ;)

/fesa - jag, nathalie o tobias gillar kalle & orsa - underbart. den är underbar.

dyker upp försvunnen!

scary movie, de är nog de mest geniala filmerna som finns. bjuder på en vakna död fast en dyka upp försvunnen från scary movie 4:

¤ - Du vet LaShanda på 120th street?

# - Ja?

¤ - Hon hörde en zombie gräva i soporna. Nästa dag dök hon upp försvunnen!

# - Va? Hur dyker man upp försvunnen?

¤ - Jo, ingen vet var man är när man är borta!

# - Kan man dyka upp och försvinna samtidigt?

¤ - Nej! Man kan inte dyka upp och försvinna samtidigt. Hon var ju ingen David Copperfield!

# - Man kan dyka upp nånstans, men då är man inte försvunnen. Är man försvunnen dyker man inte upp!

¤ - Såvida man inte är en zombie

/fesa

RSS 2.0