thats all I know

jag åker alltså till fjälls om 4 dagar, eller 3, de beror på hur man räknar. idag ska jag handla typ tandkräm, tvättmedel, havregryn och kanel. de blir bra va. lakritsglögg föresten, alltså glögg med lakrits i, glögg som smakar lakrits. riktigt vidrigt. imorn ska jag hänga i söderfors hela dan.

EL CLASICO I KVÄLL !!

/fesa

bär på datorn

igår åkte jag båt, till åland. jag vart jätte trött ungefär när vi kom till åland och ännu tröttare vart jag efter julbordet. nästan så att jag somna. och när vi kom hem vid tio hoppa jag i säng bums, snark.

idag äre min sista fotbollsträning på 5 månader? kommer sakna

/fesa


en röd bil

när jag och ante skottat halv gårn då hämtar han snöslungan, tror han vart lite trötter. men vilken uppfinning en snöslunga är, genialisk. och nu snöar de ännu mer, underbart!

om inte mamma hittar min väska, då är den verkligen borta..

/fesa

inte en dag försent!

äntligen!!!

första inomhusträningen idag, helt underbart. fast jag är lite besviken på mig själv jag va ganska dålig (dribbla mest bort mig själv) men oj så jäkla kul inomhusfotboll är! kastemyr va där så då åkte benskydden på och självklart rök vi ihop en eller två gånger, de är också kul. hoppas jag hinner träna en träning till innan jag åker. 

barca vann med 0-8 igår över almeria: messi, iniesta, självmål, pedro, messi, bojan, messi, bojan. nu väntar el clasico och i och med de så äre konstgräs träning samtidigt som match? vad väljer man? men förmodligen så blire ingen träning pga av snö för tierps kommun är pinsamt kassa på allt.

/fesa

nu kör vi



skära lök, ja då behövs skyddsutrustning!

shake your moneymaker

min mormor är ju för go. min fotbollsspargris som jag skrev om tidigare, den hade jag även visat för mormor när den va näst intill full och jag sa till henne att jag inte skulle tömma den förän den va helt full fast de gjorde jag ju inte. hurochän så hade mormor sparat massa mynt till mig så jag skulle kunna fylla den helt full och sen tömma. lite tokigt vart de, men nu har jag ist en bra början till nästa omgång.

lite kul när jag kom dit så öppnar mormor dörren och säger "neee ej jag årkar inte! vad gör du här? neeej" vill du att jag ska gå mormor men de ville hon såklart inte men de hon mena att de vart lite struligt alltsammans, inte som vi planerat helt enkelt men den historien orkar jag inte skriva heller.

/fesa

snöröjarna

idag har jag skottat. mysigt sa pappa. där är min jacka och vantar sa ante. nu snart åka till gävle med janson till snäck se hur den bor.

afellay till barca, intressant!

/fesa

skyddshjälm



ullfors avslutning igår bra drag men hade nog varit roligare om jag inte varit chaffis. fick två fina priser, bästa målskytt och bästa spelare. eh hehe
tränigsflyt den vann jeffa.

/fesa

take a mössa picture

hallå!

idag har jag å milla lånat farfarsbil (regna mkt, dåliga torkar, svårt att se) och åkt till uppsala å hälsa på sofie. och jag passade även på att hälsa på dandeby som va väldigt blond och ganska snabb på sitt jobb lär jag säga, snäll mot kunderna va hon också haha. när jag skulle gå tillbaka sa dandeby ta källarn, okej sa jag och så gick jag runt bra länge och såg nog lite förvirrad ut för en gubbe kände sig manad att hjälpa mig. källaren på akademiska, inte att leka med!

har tänkte ta en kort på mig med min fin stjärnmössa som milla å far säger leksand om, men de har inte blivit av.
nu hoppas jag de blir kaffe ganska snart och idol. och så hoppas jag såklart tman blir frisk å får åka hem.

/fesa

sad face

just nu känns de lite jobbigt. nej de känns väldigt jobbigt. om någon skulle skrika åt mig "jobbigt va HAHAHA" som en jobbig djävul ja då skulle jag nog börja grina.

jag skulle pumpa hjulet på cykeln min. börja med bakhjulet, hade i luft och så när jag tog bort munstycket då vart de som en raket zwosh så flög luftventilen bort. jahaja efter en tid letande hitta jag den, den hade inte flugit så långt som tur va, satte dit den och hade i luft igen (alla luft försvann med ventilen). och har sen i luft i framhjulet.  so far so good.

hoppar på cykeln och ska cykla den till baksidan och så sitter hjulet jätte mkt löst. bär tillbaka cyklen och så kommer pappa kollar på hjulet och säger "hörre du på den där är kullagret kört på" jaha? okej? paj, min kära cykel är paj.

så när lär jag till en cykelaffär, nån dag. millas cykel får duga så länge, den gick de fint å pumpa.

/fesa

smock

jag gillar inte usa. lyssnade på radio och nyheter och då löd en nyhet som såhär: usa kan tänka sig att stryka sudan som terroristland OM sudan gör södra delen till en självständig stat. hallå?! jag är dock inte så insatt men tycker de låter ganska loco.

och där ska jag spela fotboll en vacker dag. och på tal om fotboll så säger usa soccer för att ordet football redan används på en annan sport som spelas med händerna, loco.

/fesa

katshing!

min fotbollsspargris som jag fick av sandra för kanske 5 år sen och som jag matat med mynt sen dess, ibland nallat ur den också de erkänner jag men somtill slut vart nästan full. kunde fyllt den mer, borde fyllt den mer. hurochän så va den tung, vägde hela 3.5 kilo. 3.5 kilo mynt tänk. till banken och mätte upp de till hela 1539.50, ett-tusen-fem-hundra-trettio-nio och femtio. katshing!

just nu är 50 öringen skrotad, och ska vara helt försvunnet vid mars nästa år. och just nu kan man panta en burk, 50 öre och få en krona eftersom man inte får betala/lämna växel med öringar. så pantar man 100 burkar och en i taget, jag vet de låter ganska jobbigt, men då får man 100 kronor ist för 50. katshing till den som orkar de!

räkna jag rätt föresten?

/fesa

vem tror du att du är?

jag har precis återhämtat mig från en hemsk träningsvärk. eller nej inte återhämtat, fel ordval. hurochän så har jag alltid gillat träningsvärk, de är skönt och gör en glad och man kan skratta lite åt de när man har de på ett helt omöjligt ställe, som mitt i armen eller magen, speciellt magen för de känns när man skrattar.

men den här träningsvärk har gjort ont. tränade i onsdag på torsdagen var de en sån där skön träningsvärk, på fredagen igår alltså då gjorde de riktigt ont bara genom att peta lite på låret och jag gick som en robot. de sved liksom man kände att muskeln växte och flyttade på alla andra muskler i låret för att få plats och som huden töjdes ut, muskel-tränings-växt-värk.

idag är den tillbaka till skön. vad gjorde vi då kan man undra? coach niklas hitta en brant fin 50-60 meters backe i månkarbo, utfallssteg ner, hoppa upp, 3 gånger. jag klarade 2. och sen efter alla springrundor och hopp så återvände vi till hallen och gjorde osynliga stolen, de va nog också en bidragande faktor till träningsvärken.

underbart? nej jag vill hellre leka med boll och de blir inte förns den 15:de...

/fesa

mört kött

mamma och jag håller på å målar och vi har såklart musik på när hon säger

-spelar dom dr alban på radion?

-nä de va nog flera år sen..

-ja men dom spelar ju fortfarande

-men vänta här nu va pratar du om, vad menar du?

-är inte de här dr alban då som spelas nu?

-nä mamma de där sean kingston

/fesa

get high like planes

igår när jag var ute på en liten promenad så ploppade de upp en vit sak i mitt synfält och de va inge snö eller pappersbit eller så nej. de va en råtta/vessla/mus, mest troligt en vessla. jag stanna å kika lite på den och så fort jag rörde mig lite så sprang den å gömde sig bakom några löv fast den kom fram lika fort igen och så gjorde den så några gånger. sen tröttna jag på den alternativt den tröttna på mig för sen sågs vi aldirg mer.

idag däremot så regnar de, välidgt mycket. hade de varit minusgrader hade de varit snö nu? aja lika glad är jag för de är träning ikväll! utan boll? mindre kul men ändå kul.

/fesa

hååkan tipsar

här sitter jag å lyssnar på heavy christmas av 220 volt haha underbart!

/fesa

RSS 2.0