hejja sulen!

25

25 grader i solen och snön svettas, great, och då passar de in med en jobbig djävul: HAHAHA JOBBIGT VA?! dö snö dö. men de känns inte som att de blir grästräning idag...

/fesa

två inlägg på en dag!? BOOT

148 ord+therese söderlind=150 ord, klar! när jag löst de problem gick jag ut till milla som satt ute i solen. hon sa "ska vi inte ta å måla om bänken på altan?" jag leta red på färg och penslar sen satte vi igång:

Before

before

After

after

får se vad mor och far tycker haha.

/fesa

så när och så lätt att nå

tack för alla gratulationer! jag säger grattis till mig själv också, och en klapp på axel. än så länge inga olyckor. tog en sväng till nathalie, tobias och tobbe i lördags och dom ville åka en sväng och sen när vi var tillbaka vid hemmet, glada att vi överlevt så busade jag till det lite, men de buset uppskattades nog inte så mkt för dom höll på att skita på sig hehe..

matchen igår mot söderfors gick bra. jag menar de är grus då kan det inte gå bättre än bra. HATAR GRUS. 1-3 vart de, jag gjorde första målet och emine tvåan och trean. deras mål kom på en frispark som inte skulle va frispark, men de va snyggt.

just idag är ytterligare en dag av ledighet, lov i två veckor och två dagar tackar man inte nej till. och jag håller på att skriva ett pm till mitt engelska tal som skulle vart inne den 5 februari.. 150-180 ord står det i uppgiften, självklart ligger jag och nosar på den lägre nivån. hur får man 148 ord att bli 150? då jag har redan lagt till very framför alla good och interesting osv...

sol jag vill va ute!

/fesa

tut tut :]

Hej.

de va tre veckor sen jag skrev sist, ojoj.
praktiken på scandic=avklarad.
jag har varit sjuk, för tredje gången i år. jag som aldrig är sjuk?
har inte tränat på två veckor, illa.
messi har gjort jätte många mål, GREAT
xavi är kung, SPLENDID.
som de flesta vet är xavi assist-kung i barca. för er som tycker att messi ska passa mer, släng er i väggen. messi ligger en assist bakom xavi i assist-ligan.
barca vann el clasico, GREAT.
Teoriprovet- 59/65. chansade en hel del och tur tackar man inte nej till. vill du kolla på fel besvarade frågor? tröck på knappen NEJ och tänkte "jag kommer ändå klara uppkörningen så då behöver jag inte göra teorin igen"
Uppkörning- Hur tyckte du de där gick? Inte så bra. Jag håller med, och sen följde en rad negativa ord, men du får godkänt.

GREAT MATE, CHILL AND DON'T HATE
/fesa


RSS 2.0