lika mycket som jag hatar att döda det bra

potatisar kommer alltid behöva skalas, så de gjorde jag!

idag mina damer och herrar gick jag till mehede, till tåget, för min kära syskon vägrade skjuts mig. tåget hann jag med och av till tierp bar det. de var nämligen innebandy som stod på schemat! och vinst bidde de med 6-4, härligt värre! dock var 3 av de andra laget mål mitt fel men va fasen så länge vi gör fler mål så. men höjdpunkten var ju ändå att träffa mia lundh!!! då blev jag glader kan jag tala om.

väl hemma så hade jag problemet att jag inte hade någonstans att ligga, så jag fick sitta å läsa tidningen och de gillade inte min rygg som är lite sur efter denna vecka. men jag trotsade de och efter läsandet gjorde jag beasås, kladdkaka och diska, (skala potatis), bara så där ändå, kände att jag lika bra kunde göra något sådant när jag ändå inte kunde ligga. och med 'ligga' menar jag soffan.

och jag lär ju berätta vad jag åt, FLÄSKFILÉ !! fläskfilé dyrkar jag minst lika mkt som mjölk. de är bara så mmmmmmmm MUMS. om man ska bjuda mig på mat så är fläskfilé ett säkert kort. fläskfilé är alla kötters gud, utan tvekan.

jess maj fränds tajm får a gudd baj!

/fesa

finns ingen tid för sån som inte fanns förr

ja nu har jag så där mycket att berätta och typisk mig är att jag får inte ut något. tex om jag 10 saker har hänt en dag som jag vill berätta för allt och alla så slår de slint i huvet och så berättar jag något som hände för två veckor sen ist.

passar dock på att berätta att mina fötter dödar, eller är döda. välj själv. jag kan knappt stå.
 
lite ledsen är jag, har inte haft *tid* att drick mjölk?!  hur går de till?

CITAT :

"Det är tydligt att älgar inte består av luft utan mest kött, dom är ju riktigt stora"

- Sade Andreas Furusjö Ekman, 21, efter en vilddjursolycka.

/fesa

something is wrong, eller?

oj jag ber så mkt om ursäkt mia, mobil är paj. jag ooch mobil gå inte ihop. de går sönder helt utan anledning och helt utan förvarning. så jag röstar på att när en mobil planerar på att gå sönder så kan den skicka sms i förväg typ. "hej fesa. jag kommer att gå sönder om fem dagar. du kommer inte tappa mig i backen eller i en sjö utan jag kommer bli kroniskt sjuk. vi ses på andra sidan, hejdå." de tycker jag låter jävligt bra. de är klart man blir arg om man får ett sådant sms men man får ju iaf några dagar på sig att skaffa ny mobil. men de ligger ju till så att jag haft min mobil i cirka tre TRE   T R E månader och den är då paj. och smart-ass fesa har ju såklart slängt kvittot. applåder

så jag har bokstavligt talat kasta pengarna i soptunnan. ska köpa ny idag, hur känns det? jag tror ni börjar förstå hur jag känner mig. men idag är det sista gången jag köper mobil över tusen kan jag tala om. hanna rådade mig om att köpa billiga hörlura förrut, hon om någon borde också vara den som rådar mig att köpa billig mobil också.

de jag också blir arg på är att se folk kasta sina mobiler i backen. och då menar jag verkligen kasta, inte tappa. mina tre senaste mobiler har gått sönder utan att jag tappat dom i varken golv eller vatten. jag har såklart inte kastat dom i golv eller vatten heller.

för att ha varit utan mobil i några dagar så känner jag att jag vill inte ha någon ny. jag vill inte ha någon mobil för de går sönder. trodde inte att någon skulle märka att jag var mobillös heller!

HATA MOBILER!

mkt mobiligt här, sorry.

vad går man på om inte kaffe

att vara ute, de är inte riktigt min grej. speciellt inte på vintern. de är ju kallt ute, näsa fryser. och på köpet så är det snö, avslag säger jag då. nu har jag varit ute för att äta en clementin/mandarin. jag fann nöje i att skala den medans jag kollade på hästarna när dom åt, så där stod jag i ungefär en 10 minuter, skalandes. nu kommer vi till det värsta, jag la otroligt mycket omsorg till att skala sen när jag känner mig nöjd är det dax för att äta. och den var SUR! jag hatar sura saker! känndes inte värt att skala om den ska smaka på det sättet. sen gick jag lite, för vad ska man annars göra ute?

att vara ute på sommaren är lite lättare för då kan en boll göra mig sällskap. och den kan jag ju leka med iaf en halvtimme sen inser jag hur dålig jag är och tar ut min ilska på bollen som försvinner snabbt med bollen mellan bollarna.

och just nu saknar jag laget. hur kul är det inte att leka "vad-har-tessan-i-munnen" med mian, skjuta en boll på millans rumpa, brottas med fille, leka smart med harju   o c h    s å     v i d a r e . men men.


ska väl också tala om att jag har praktikplats nu, så här en vecka senare än alla anrda.

solen tar på sig tofflor

ja jag satt å funderade på vilken fotbollsspelare tycker jag är roligast att åskåda. mm jag funderade länge och noga. Charles Puyol, Andrei Arsjavin, Lionel Messi, Henrik Larsson, Fernando Torres, Cristiano Ronaldo, Alexandre Pato, Robinho.... ja listan kan göras hur lång som helst. Men sen strök jag alla, för jag kom på svaret. 
 
Denne spelare har jag haft vid min sida i blåvitt och orangesvart. Den bor i Söderfors. Den är starkast av alla och golvar alla den stöter på på planen. Dess spelstil är unik, underhållande och gullig. vem talar jag om? trumvirvel, MIA WESTIN !!

mia

miaa

ja en sak är då säker, passa er!

smutsiga strumpor!

hej tanter!

om ni ser en stor bild på messi, så har ni kommit helt rätt! jossan har hjälp mig med bild och få bort den otrolig fula färgen lila, de är nu orange. passa även på att hälsa på fiskarna! tack jossan!

igår åkte jag milla o mor till valbo och där inhandlades en dator! nu är vi lyckliga. speciellt bror. jag köpte även två par jeans. och sen tappade jag lite hår, efter mat köpning så åkte vi hem. datorn funkar alldeles bra, om man jämför med den gamla så tar den här inte fyra timmar att starta, inte en kvart att logga in osv...

jag hotade brorsan att jag skulle börja skriva blogg om honom. ungefär så här : "idag vaknade han inte nio inte tio, utan tre. han åt 13 köttbullar plus mkt mer, kände sig nöjd och satte sig vid datorn för att leka med sin gladiator Gunvald" men nej.

hejdå tanter!

Hocu jabuku!

hej vänner
Flygplan är väl ändå mer lik fiskar än fåglar?

filmen tomten är far till alla barnen gick på tv i helgen och jag menar den filmen är allt för klockren. jag hatar svenska filmer men de är två som jag gillar, tomten är far till alla barnen och kopps. alltså dom är ju bara för genialiska! ta beck, alla de filmerna är sämst! jag tycker synd om den stackarn som gjort dom..


-då undrar om uttrycket "liket vänder sig i graven" eller hur den lyder, men är det bra eller dåligt att den vänder sig i graven? de har jag aldrig förstått.


/ köttbullar+rödbetssallad=sant



numrera katastrofen

en grej bara. barn har i alla tider skrivit brev till tomten, men vart tar breven vägen? de finns olika teorier 1. nån pedofil snor dom från posten 2. de finns ett lager på posten med brev stort som ikea 3. skickas till en pappersinsamling 4. ligger en hög med brev på nordpolen, därav is-smältningen 5. pingvinerna får dom för att elda o hålla värmen i igloon 6. bränns upp på posten 7. säljs till uteliggare som luftmadrasser 8. undervisnings material för barnen i afrika 9. används till kinesernas hus 10. dumpas i havet 11. tomten får dom.


känner mig vilse i denna konflikt

RSS 2.0