på rätt ställe vid rätt tidpunkt !

de är en sak som jag skulle vilja uppleva. och de är den hära. på AA-möten. typ:

-hej jag heter therese söderlind och är alkoholist

-HEJ THERESE!

och de skulle ju vara skoj tycker jag! de vill jag uppleva en gång i livet men de behöver ju inte vara på just ett AA-möte, men ni förstår principen!

har lärt ulda ass !

tjaaa

igår  tisdag,jag åkte till skolan som alla andra vardagar. men min vistelse i skolan blev kort. men jag hann med att visa upp min hjärnas talang! då vi läser boken kallocain av karin boye,  svenskan och vi skulle ta reda på vad boken är skriven om typ. medans mina kollegor/klasskamrater fumlar i blindo så föll poletten* (*obs!) ner och jag kom på att det var om sovjet och kommunismen!  bombarom! jag menar hur fantastisk är inte min hjärna? den är ofattbart fantastisk! idag var också dagen för skolfotografering och för en gång skull tänkte jag var med, fast inte på porträtt bilden. men som jag sa så blev min vistelse i skolan kort och efter lunchen åkte jag hem, och jag svär på att de hade ingenting  med fotograferingen att göra. jag hade väldigt gärna varit med.

och idag onsdag så blev vistelsen i skolan också kort! jag gillar korta skoldagar! det var nämligen så att på morgonen hade vi historia och sen skulle vi ha info o layout men läraren var sjuk och efter lunch skulle vi ha turism men lärare på kurs. så för min del blev det historia och sen väldigt lite information o layout och jag ska berätta varför det blev lite sådant och de var för att jag, mina damer och herrar, faktiskt hängde med fille o tonje för att knäppa kort- skol if. de måste ha blivit ett fint kort. sen när de var avklarat så åkte jag hem efter en cheeseburgare! och vilka träffar man på donken om inte fille o tonje? döööh.

och så vill jag bara berätta, mia hade topp-platsen med sin "McFlurry&Co" men tyvärr mia, tamara i min klass har tagit över första platsen : hon skulle köpa en Mc Flurry med daim och när hon väl står där säger hon "En McFlurry med glass, öh oj daim mena jag" HAHAHAHAHAHA! och sen när hon får den säger tjejen i kassan samma sak!


hejdå ass!

a red one

jag har tänkt på så mkt saker på sistone.

de är ju som så att lärare, dom lär ju ha bra mkt fritid då dom vilar ut sig enormt mkt för att ständigt vara på topp för att gå mig på nerverna! jag förstår verkligen inte hur dom orkar, en annan orkar ju knappt sätta på sig en strumpa på 24 timmar.

sen har vi ju bilddagboken. ( Alla barnen hade bilddagbok utom siv för hon hade ett liv.) jag förstår inte hur man orkar lägga upp en bild varje dag plus att alla bilder är på sig själv, och alla är ju olika de betyder ju att man lär ha minst 365 bilder på sig själv!! hallå?!?!? de skulle aldrig falla mig in att lägg upp en bild på mig själv varje dag, huh fatta vilken panik jag skulle ha varje gång jag kolla, och jag tänker även på alla som kollar på dom, de skapas ju mardrömmar!

och så var de ju lite rolig då jag nu bytt från telia till halebop. åh nej var de en kotte som tänkte nu kommer tessan bomba mig med sms. DÖH?! jag har haft gratis sms varje månad i typ ett år? jag tror faktiskt att halebop kommer betyda mindre sms för min del. sms är kul, och viktigt för mig för de ploppar upp konstiga saker i mitt huvud ibland som jag bara måste dela med mig, stackars alla mottagare bara, förlåt.

portello. jag kan inte beskriva hur underbart gott de är. iskall portello, mums. men mjölk är ändå alla dryckers gud.


men faktiskt jag har mer att komma med men jag väntar på att få brumma bil! känn på den!

kama sutra- big job to do?

haha jag tänkte bara såga att de var kul haha.

de är så typiskt. allt. städa mitt rum i helgen, och hur ofta brukar jag göra de? öh? och då hitta jag kvittot på mina hörlura med garanti och så klart jag tycker dom funkat så bra så vad ska jag med de till? vilka här röstar på att hörlurarna gick sönder igår? jo jag och alla andra (jepp jag för eran talan) och jag jubla ju så klart inte av glädje. så idag traska jag å köpte ny, och fick rådet av hanna att inte köpa några dyra för dom går ändå sönder lika hastigt. dom kosta 349:-

men sen den andra halvan av historien inom samma ämne. mina ex hörlurar innan dessa alltså. jag och fille var på väg till match och vi lyssna på musik, dagen efter- hörlur paj. och de som gick sönder nu, jag lyssna på musik med fille dagen innan. misstänksamt?- jaa. filles öron är destruktiva? de tror vi alla just nu, men sen kom jag på att båda gångerna så var de hörluren jag hade som gick sönder. men de har jag inte sagt till fille, så berätta inte de för henne och fille läs inte de här ;) schy

öh och så tänkte jag även tala om. fille berätta att hon fick tårta på konsum för några dagar sen och då fråga jag så här: -jaha, visste du om det eller chansa du? (HAHAHAHAHAHAHAHAH) utan att tänka på vad jag sagt börjar fille förklara hur de kom sig, och de var helt enkelt att hon gått in där, oj dom bjöd på tårta tack o bock. och jag lyssna inte för jag satt å fnissa åt vad jag sagt och att fille inte märkte det XD och för den som inte fattar vad det är som är roligt med -jaha, visste du om det eller chansa du? så kan jag ju säga att de roliga ligger i "chansa" som om att man tänker hm nu ska jag traska in på tårta, hoppas dom bjuder på tårta. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

sen kan man fråga sig hur de kommer sig att fille står med 7 gånger? öh?


vill också berätta att jag å milla träna med mehedes herrar igår, skoj skoj var det :D en av dom floska en boll hårt HÅRT rakt i milla ansikte- de är inte varje dag man ser något sådant så oj vad kul jag tyckte de var!

sen efter träningen jag spela wii för första gången hos johanna, skoj var det också. sen vi tog en promenad i mörkret i brusbo, det var kul haha snacka lite skit ;)



döh hejdå stick härifrån, men lämna en kommentar först!

RSS 2.0