previously

är det inte helt underbart att en lärare är sjuk, en kompensation och en som är snäll, alltså = en ledig onsdag!

idag tog jag en sväng till tierp för att hämta mitt leg, de va vackert. träffade ullis på bankish, vi prata lite. hon frågade mig nått men jag hörde inte vad hon sa så efter att ha sagt va två gånger och fortfarande inte hörde så svarade jag att jag hade cyklat till bussen hahah! man får väl hoppas att de bidde rätt... 

och så är de träning och milla sitter å påstår att hon har stukat foten o att hon inte ska tränat, men jag säger att de är fantomsmärtor (=fejkad smärta) jag har observerat henne och hon går helt normalt....
  träningarna nu för tiden går dåligt, men de är skoj. dock så känns det som att ju mer vi tränar ju sämra kondition får jag... men de ska ändras! i söndags sprang jag och charlotte in i varandra några gånger och charlotte lät lika rolig varje gång, och så gjorde jag illa jannices fot, sorry. jag lyckas alltid göra illa människor.


men nu ska jag på teparty  tjing
/fesa


för evigheten

ja då har sportlovet kommit och gått ungefär. de jag gjort är inte mkt men jag har fixat leg som förhoppningsvis kommer i veckan, ut å gått med milla en gång - eller vi började gå samtidigt iaf och ante två gånger, tränat fotboll och sovit så mkt som möjligt eller tills de milla väckt mig med skidor på tv. de har varit otroligt skönt med lov iaf.

idag playa jag innebandy, de va längesen nu. jag kom till tierp en timme innan så jag tänkte aa jag kan väl traska till aspen o kolla om de är någon aktivitet och de va det, knatte-innebandy. dom var söta och duktiga, och med duktiga menar jag mkt bättre än mig så ni har något att jämföra med. och så hade dom innebandy-skydd-ögon, häftigt! träffade faster som berätta att lill kusin spelade 6-6 mot något lag och han var nära att göra mål! de lär vi fira! iaf så började de närama sig match och så kommer pimmen o petter och de första petter frågar är när jag o pimmen ska gifta oss jag svarade något i stil med öh i sommar, kallt nu.
   matchen slutade 3-2 till oss, första vinsten på länge haha! och inte bara de så gjorde ju jag mål också. de var en match med mkt tacklingar in i sargen och över sargen och in i väggen, de är grejer de!

nej nu ska jag hoppa i min klänning o gå på skogsfest för kottfanatiker
/fesa

visst får man väl dansa?

jag har inte så bra koll på religion men de där benedictus, påven, han är väl katolik, grejen är att han har en sån där hatt på huvet, jag trodde de var en judendom grej?

ja imorn är det fredag vilket betyder att måndag tisdag onsdag och nuvarande torsdag passerat.

idag fick jag veta att om ens mobil är trasig så ska en vit fläck på batteriet blitt rött, gäller på sonyericsson mobiler vad jag vet. och som de flesta kanske veta så har jag förstört några mobiler genom åren och jag kan avslöja att ingen vit fläck hade blivit rött på någon utav mina mobiler. vilket borde betyda att de inte är trasiga? de kanske bara är döda?

igår onsdag så bidde de ingen träning åkte istället på kryddparty, alpnaering tror jag de hette. de var väl inte så jätte kul men de var kul att träffa mosters, kusiners och galna mormor. de andra som var där har jag ingen koll på men ungfär mosters kollegor. iaf de jag gjorde var ungefär att lukta mest. och inte luktade det så gott höhö.

ja de får räcka för idag, har inte haft så många knäppa tankar den här veckan men en kan jag bjuda på - 1:a & 2:a världskriget, visste hade de väl bättre om de lösts med paintball?! och då kanske sverige kunnat vara med också..

/fesa

turkiet be afraid, be very afraid

ja vad har vi här?ett o kanske? ja. o.

onsdagen bestod av kungsberget. vi, jag och viktoria hade mycket roligt. dandeby däremot hade det lite svårare med att ha roligt. för henne så bärjade dagen dåligt. vi skulle åka klockan åtta, viktoria ringde nån gång innan kvart i men ingen dandeby svara. jag ringde tio i ingen dandeby svara. vi hoppar på bussen och två minuter i åtta ringer jag igen och DÅ svarar hon eller rättare sagt vakna. bussen börja åka och dandeby med panik lyckas på något sett som ingen vet hur hitta bussen och stoppa den, pinsamt. och till hennes stora olycka så hade hon glömt cigg och pengar. aj aj. jag, viktoria, wikgren och angelica försökte få henne att åka men det var svårt, riktigt svårt och det slutade med att dandeby blev sittandes i värmestugan.

en vurpa, eller en rejäl vurpa lyckades jag med. jag skulle stanna och samtidigt peka vägen åt viktoria och så råkar jag sätta när staven framför skidorna och det tog tvärstop. vi skratta, men inte dandeby.
citat från dandeby under större delen av dagen: "Sug min kuk (:therese, wikren)"

sen handla mat med mor och sen träning.

idag fredag så hoppade jag över skolan. de har jag förtjänat. jag är alltid i skolan, har för hög närvaro liksom. och de beror ungefär på att jag inte blir sliten så lätt och för att jag ALDRIG ÄR SJUK. visst de kan man jubla åt, men man behöver vara sjuk lite då och då.

har precis varit ute på en spring vända med milla. de var skönt. för jag känner att lördag-torsdag har jag varit helt lelös i kroppen ungefär, trött och ingen ork så de behövdes en avslappnad springtur.

imorn: kommuncupen!

<3

comfortable

Even a wise man dwells in a fool's paradise. så känner jag ibland i min klass. fast de ska ju inte vara man utan woman. och eftersom jag tänker på de som inte förstår engelska så bra, som tex milla (ta inte illa upp, jag tänkte på meatball) så betyder det ungefär "även en klok man vistas i dårarnas paradis" 

idag hade vi prov och jag och angelica suddade mest.. och jag cyklade till mehede, ungefär 10 minus ute, på en sadel täckt av is. jag fryste (frös) mina ben men jag tog mig både dit och hem. de va de jag tänkte säga.

och jag har alltid tyckt att Hogge Sporrong är mästarnas mästare på köttfärssås, men idag drog min papa till med en riktigt god köttfärssås att jag tom, till och med, TILL OCH MED åt upp före ante! i min familj så är ante ungefär ante alltid, ALLTID klar först med att äta upp och han är ohotad,  OHOTAD. men idag var jag först! känn på den som jag brukar säga!

lovar massa roliga historier efter onsdag, om mina äventyr i kungsbergets backar som lutar ner, NER!

träning imorn<3
/fesa

jag kan gå själv!

ja då har jag premiär spelat med ullfors. de var nervöst innan första matchen men den gick ju fint! inomhusfotboll de är skoj och mkt roligt med matcher men man blir ju så jävla stressad under matcherna så man sitter å skakar 20 minuter efteråt., men de kan man ta. och så blödde jag ju näsblod de va kul, har inte gjort det på typ tio år eller så. eller jag kommer bara ihåg att jag gjort det en gång tidigare iaf. så gårdagen bidrog med några erfarenheter att sätta upp på meritlistan som tex skaka aldrig en vattenflaska då korken är öppen. och så fällde jag ju den berömde mia westin (kolla under november 2oo8) lite snyggt (=riktigt fult) då jag ansåg att hon var målfarlig..

sammanfattning cupen:
- Tyckte synd om karlholm
- Rex hade en jävla snortur, jag säger bara 8 sekunder.
- Såg en kopia av zlatan
- Jag gjorde ett mål

idag hinner jag se lite messi innan vi dra på träning <3
/fesa

RSS 2.0