toby

tobias har ett ärr på hakan efter en bmx vurpa, 7 stygn. alltså tobias står och funderar lite över något mellan himmel och jord och säger till sin pappa håkan som sitter å grillar "neeeej, pappa jag har ju ärr på hakan tänk om det inte kommer växa skägg där, då syns ju de!"
toby

ärret syns inte på bilden så ni behöver inte leta..
kommer de växa skägg på tobys ärr? samma tid samma kanal

/fesa

(o)kärt barn har många namn

lite längre läsning, men för dom som vill veta historien bakom fisen/fesa så läs vettja.
-de är många som frågar varför jag kallas fisen. jag brukar oftast skratta bort de lite lätt, mumla lite och se dum ut sen är de över. för de är en lite längre historia som man inte gör på en grisblink.

men för er skull så ska jag gissa mig fram lite hur de var..

det var en gång en liten flicka som hette therese. nej men faktiskt så är therese ganska svårt å säga, eller jag som äger det vet att de är hemskt att säga. jag gissar att mina syskon inte riktigt kunde säga therese och ganska så snart upptäcke dom att de rimmar på fes. therese - fes. jag var så klart inte mkt nöjd för tillfället eftersom de oftast sades med hånskratt efter.

som försvar var jag ju tvungen att komma med något. jimmy var inte mkt alls att arbeta med och ante var ju redan skrivet i historieböckerna. så då återstår bara en eller hur, camilla. och tillsammans med ante som lite halvt gick över på min sida så bildade vi komula! camilla - komula. hur perfekt är inte de?? en blandning på häst, ko och ånsa att kalla syrran för, underbart en sån känsla.

de här tonade ner sig lite men fesan hängde kvar lite i luften och tiden gick. jag har ju alltid varit ganska liteno söt såklart och vi ca 12 års ålder så dök fisen upp. de passade mig som handen i handsken. fes och fis är mer eller mindre samma sak. jag har alltid sagt att den som började med detta var elin, och de ska vi inte ändra på här. vid den här tidpunkten i mitt liv så började jag sjuan och det var på aspenskolan som fisen spreds. mer eller mindre alla kallade mig för fisen.

och fisen tid vid tronen höll sig sjuan-åttan-nian. sen när jag började på guc så blåste de bort. alltså i skolan var de therese som gällde. men de höll sig kvar på plan, alltså fotbollslaget. och de var också nu som fisen gick tillbaka till fesa. och precis som från allra första början så var det milla som stod för det. nu är de inte många som kallar mig för fisen, men de som gör det är folk från aspen.

vad tycker jag då? jo jag gillar fesa mest, och föredrar det. att kalla mig therese de gillar jag inte alls. tessan funkar.

fesa,fesan,fis,fisen,tessa,tessan,fesovic

nu vet ni
/fesa

RSS 2.0