1x2

igår sa sara på träningen "de kommer vara en massa utlänningar och jag". men i vilken sitation menar hon?

1. På flyget till Australien

X. På listan över avstängda spelare

2. I varuintaget på ica

/fesa

från det ena till det andra och tillbaka igen





ibland behövs det inte mkt mer än bilder..
/fesa

filmarn

jag klarar verkligen inte av ljudet från publiken under confederations cup. de låter som 100 000 flugor och mitt bland dom sitter staffan lindeborg o markus allbäck och kommenterar. så därför åker ljudet av direkt. gash!


mmh flugor. matchen mellan brasilien och egypten. sista målet var på straff och kolla på idioten som tar bollen med armen och sen tar sig för huvudet för att domaren ska tro att han fick bollen i huvudet, de va bra att han fick rött kort. de kommer vid 6 minuter, de är värt att vänta på för den som inte sett.

men däremot så är u-21 em en fröjd för ögat, och öronen! speciellt finland hade fint stöd från publiken. ikväll väntar sverige-vitryssland

/fesa


gummistövlar

matchen igår va mest blöt. liza tyckte att de inte var fy skam med 3-2, jag håller med henne ändå. jag sa att de var mer vattenpolo än fotboll, då gick liza igång; POLO. hahah! (tu-internskämt (intimskämt))

 charlotte och sanna gjorde målen. och om jag inte minns helt fel så gjorde evelinas buddy ett mål för sitt esk.

/fesa

ballt

jag gillar inte zlatan, men de här skulle inte vara så dumt.


så där ja

hej låt mig berätta om en klocka som alla ville ha, en historia om en radio som var ruskit bra. var dag var som en film med punktlighet och tystnad. för ordning och reda min klocka stod.

Så här såg den ut en dag då den inte mådde så bra..


men jag drog ut sladden och sen var den vanlig igen


/fesa

förlorare

"det kan hända vem som helst" klingar i mitt huvud, varken illa eller bra i det här läget. jag talar så klart om källström och nilsson. nilsson kan jag förlåta för det kan verkligen hända vem som helst, de va en olyckshändelse, otur, tragiskt.

källström. visst nu ska jag inte säga att de va dåligt av danmarks målvakt för han gick åt rätt håll, tog bollen, räddade straffen. "det kan hända vem som helst" ja men de är större chans (med siffror, 89%) att zlatan skulle satt bollen i nätmaskorna med en sten hård tåpaj än källströms klena bresida (med siffror 34%). jag säger som grannen sa, källström platsar i allsvenskan som en guldfisk i guldfisksskålen. han fd djurgården ser ut att behöva lite hjälp, något att tänka på kanske? kim?

det har varit klart länge nu att patrik nilsson inte kommer spela i saik kommande bandysäsong. först blev jag arg, men nu skrattar jag och säger skyll er själva! jag kommer skratta sönder och skrika "JOBBIGT VA?" för varje mål nilsson dunkar i mot saik och alla andra lag- för hammarby. jag vet en viss kille som bor i söderfors under namnet jeppe, hammarbyfan in i ryggmärgen, som förmodligen är skicklig glad för tillfället. sveriges bästa forward ska spela i hammarby
p.n

top secret

Jag ska försöka få lite ordning på detta. kom ihåg, det har aldrig hänt.

sms till viktoria som väljer att inte svara:

"Ja kan svara själv"

"de ska bli kul va. men de gäller att ta med gummistövlar"

"De bästa med att du inte svarar är att jag kan skriva om precis vad jag vill"

"ta din pappa i fötterna och skaka honom, upp-och-ner såklart, så ramlar din nya mobil ur hans fickor. tro mig jag har sett att han gömt dendär."

"har du tänkt på att alltid när man sms:ar med dandeby så skriver hon haha hela tiden. man kan typ skriva åh min katt dog eller hej vad gör du eller kan du köpa mjölk eller åh vad han är bög. hon skriver haha i 97% av alla sms hon skickar"

"hur går det med era sniglar förresten? jag vet hur man dödar dom. man samlar alla i en hink och sen klipper man sönder dom och har i något kemiskt ämne. sen tar man och häller ut det på en skuggig plats, typ vid ett träd. och då kommer sniglarna fram och äter och sen dör dom :)"

"min mobil är verkligen kass. ord som djungel, snigel och hink finns inte i ordlistan. inte ordet ordlistan för den delen heller."

"jag har ont i tand, men de gör inget eller hur? jag har ju fler :)"

"hahahah dandeby är rädd för spöken xD och nu säger hon att hon är arg på mig på riktigt :p precis som spöken då så att säga"

samtidigt till dandeby :

"varför skriver du haha hela tiden?"

"nu glömde du skriva haha"

"åh nu kom de, jag var orolig ett tag, som att vänta på att den döde ska börja andas"

"eller han som sitter bredvid dig"

"är du helt säker på de?"

"jag har hört att de spökar i erat hus, så va inte så säker på de.."

"jag säger bara att om du känner dig iaktagen så fråga inte mig om hjälp då, då får du klara dig själv eftersom du inte tror på mig"

"jag säger bara, du kanske borde ta en extra titt under sängen innan du somnar.."

"glöm inte att kika under sängen"

"glöm inte att kika de mörka hörnen i rummet.. de är där dom brukar stå och titta på en när man sover"


Från dandeby:
"Asså therese käften. skicka inte sånna sms jag blir sur på riktigt! sånna sms är inte roliga.."

att se upp har allt med klockan att göra
/fesa

mkt snack och lite verkstad

matchen gick ju fin fint, låret höll de med. rulla boll gjorde vi också mkt fint. 2-1 blev det och charlotte gjorde ena och frida "sexpack" det andra, eller om de var tvärtom :)
 

por sve

nu väntar man på sverige - danmark!

/fesa


ett skepp kommer lastat med fotboll

matchen har jag inte skrivit något om! vi förlorade hårt men rättvist med 4-1. charlotte gjorde vårat mål. jag fick spela 20 minuter och åstakom inte mkt. jag tycker iaf att frida e var den som kämpade mest och bäst :)

jag är väldigt orolig för att mitt lår ska bli värre, just nu ligger de å spökar på gränsen mellan bra och dåligt.

på fredag är de match mot söderfors, de kommer bli skoj.
och sen mot tierp
och efter de mot enköping

/fesa


bullseye

jag planerade att den här gången ska jag inte missa avslutningen. jag har missat jul och sommar avslutningar de senaste två åren. men vem sätter stopp för min planering om inte en jävla frisör?

de är ingen som förstår alla varningar jag uttalar mig om gällande frisörer. 1. dom gör inte som man säger 2. hittar på eget 3. är falska 4. ger en såna där dumma blickar va.

först frågar hon om de var längesen jag klippte håret, för de syntes. jag svara ja. sen säger hon att jag har fint hår. här prickar vi in 3 och 4 va.

jag gör mitt bästa för att snurra på huvet så att den slipper putta på en hela tiden men de resulterar i 4.

sen kan jag pricka in 1 och 2 på så många sätt att de inte får plats i ett inlägg.

/fesa

RSS 2.0